Gratis Aanmelden

SM dating met open-minded amateur (41)

SletSlet (41)

Zoek jij een ervaren slavin? STOP MET ZOEKEN want hier ben ik dan! Een rijpe slaaf vol ervaring. Dringend op zoek naar een nieuwe meester. Ik heb leiding nodig, ik wil nog meer gevormd worden. Ik wil me volledig overgeven en grenzen ontdekken. Ben super onderdanig op het vlak van sex! Zoek jij dit, neem dan snel contact met me op. Nederige groet en wie weet tot snel!

Maak contact met haar
  1. Naam: SletSlet
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 16/09/1980
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met open-minded amateur SletSlet van 41
Rebekah (33)
★★★★★
voor een slaaf, een beest, niets dan een seksspeeltje.
Sado maso met kinky milf
Hardc0re (28)
★★★★☆
Een slaaf bied zich aan om een man te dienen en te doen wat jij mij opdraagt. Geen soft maar echt hard.
SM met open-minded studente
ZegEensAu (24)
★★★★☆
De uitdaging is om mij au te laten zeggen. En alsjeblieft leg de lat vanaf het begin zo hoog mogelijk! Dat is wat ik nodig heb, geen halfbakken werk of een langzame start. Geef het mij vanaf het begin goed en hard. Alleen dan zal ik het meest volgzame en braafste slaafje worden die jij altijd al in je bezit wilde hebben.
SM met sexy tiener
AnalSlaveWanted (45)
★★★★☆
Gescheiden dus helaas geen anaal slaafje meer dat mij wilt dienen. Ik ben een 1 slaaf Meesteres, ik verwacht van jou ook dat je mij trouw bent als slaafje en natuurlijk, jij dient je kontje ter beschikking te stellen..
Daten met open-minded vrouw
MissLaurie (33)
★★★★★
Ik ben een ervaren meesteres en neem niet met elke willekeurige slaaf genoegen. Je moet jezelf eerst bewijzen, maar als je eenmaal door de keuring bent zal je geen spijt krijgen. Ik zal je streng maar rechtvaardig behandelen. Een fout zal voor afstraffing zorgen, gehoorzaamheid word beloond.
Sex met sexy milf
ZoektOnderdaantje (30)
★★★★☆
Ja ik zoek een slaafje, niet dat ik perse een sm meesteres ben maar ik hou ervan om geile opdrachtjes te geven aan een onderdanige man. Ik zie je graag op je knieën terwijl je tong over mijn klitje heen gaat. Ik geef je straf als je niet luistert, maar wel een lekkere. Hint: ik ben goed met mijn tong...
Sado maso met hete studente
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Neuken met Janneke
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Neuken met Anna-Marije
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Borsten betasten met Vayen
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
© 2024 bdsmvrouwen.nl